Mord

Dödsskjutning i Rosengård

Mord i Rosengård avspärrningar

MORD. På måndagskvällen inkommer flera samtal om höga smällar i Rosengård. Polisen rycker ut till platsen och påträffar en skottskadad man på platsen kring Von Rosens väg. Polisen påbörjar HLR och arbetar febrilt med att säkra platsen då en stor folksamling samlats runt brottsplatsen. Den skottskadade mannen avlider på brottsplatsen. Detta är ytterligare en skottlossning med dödlig utgång i en pågående konflikt i Malmös kriminella värld.

Ett nytt mord i Rosengård, det tionde gängrelaterade mordet i år i Malmö. Detta innebär att Malmö slagit rekord i mord, vilket knappast får ses som en positiv bedrift. Den unga mannen som nu skjutits ihjäl har tidigare figurerat som misstänkt i en mordutredning 2017, och har även klara kopplingar till de tidigare skjutningarna.

Bland annat var det vänner till dagens offer som avled vid skjutningen för cirka tre veckor sedan vid ett internetcafé i Malmö.

Mord i MalmöTidigare har två albanska bröder mördats, vilket man misstänker att detta nu är en hämnd för. Den unga mannen som idag sköts ihjäl var misstänkt för mordet på en av de albanska bröderna. Inom loppet av en vecka har samtliga som varit misstänkta för morden på bröderna Q*s*n*j blivit mördade, beskjutna eller skadade.

Den enda som nu ”återstår” är *mir Mekk*, som enligt uppgift håller sig undan.

VARNING KÄNSLIGA TITTARE!
Två videoklipp längre ner i den här artikeln är från brottsplatsen och visar den råa och blodiga verkligheten från gängkonflikten i Malmö.

Brottsoffer

Z*k*ri*a El Kh*yy*ti (även länkning maskad *=a)

Gärningsmän

Okända gärningsmän på moped. Enligt rykten ska de två skyttarna vara från den albanska grupperingen i Rosengård.

Media

 

Brottsplats

Kommentarer
To Top