Mord

Ung kvinna hittat död vid skola i Märsta

Mord Märsta avspärrning

MORD. En yngre kvinna påträffas död i närheten av en skola i Märsta på lördagsmorgonen. Enligt obekräftade källor skall offret haft mycket allvarliga skador, och polisen har inlett en förundersökning om mord.

Uppdaterad 4 maj 2019 🕒11:13
Polisen får in larm om att en avliden person påträffats i ett grönområde norr om Stockholm. Enligt uppgift ska kvinnan ha hittats vid ett skogsområde nära Ekillaskolan i Märsta. Larmet inkom till polisen 07:59 och teknisk undersökning på brottsplatsen pågår, samtidigt som man arbetar med att ta reda på den avlidna kvinnans identitet.

I nära anslutning till fyndplatsen finns en brant kulle med mindre klippor, vilket gör att möjligheten även finns att de svåra skadorna kan ha orsakats av ett fall och därmed är ett olycksfall. I nuläget hanterar dock polisen ärendet som misstänkt mord, och Brottsvåg följer och uppdaterar ärendet löpande.

Nya uppgifter i ärendet är att den avlidna kvinnan ska ha haft brännskador på kroppen, vilket höjer sannolikheten för mord. Även det faktum att kroppen hittades en bit in i skogspartiet talar för att kvinnan bragts om livet.

Brottsoffer

Polisen arbetar fortfarande med att identifiera den unga kvinnan och kommer därefter att underrätta anhöriga.

Gärningsman

Gärningsman okänd i nuläget.
Har du information om gärningsmannen eller brottet så bör du kontakta polisen på 11414.

Media

Avspärrningar i Märsta 4 maj

Avspärrningar i Märsta

Brottsplats

Kommentarer
To Top