Mordförsök

Misstänkt mordförsök i Gävle – kvinna allvarligt skadad

Mordförsök Gävle

MORDFÖRSÖK. Polis larmades till en lägenhet på Staketgatan i centrala Gävle under torsdagsmorgonen. En allvarligt skadad kvinna påträffas och en man grips på platsen misstänkt för mordförsök.

På torsdagsmorgonen larmades polisen till en adress i centrala Gävle, i närheten av teatern. Flera polisbilar och ambulanser fanns på platsen. En man har gripits misstänkt för försök till mord och en kvinna är allvarligt skadad.

Den allvarligt skadade kvinnan förs till sjukhus med ambulans. Livräddande åtgärder vidtas och en man grips misstänkt för mordförsök på kvinnan, då brott inte kan uteslutas.
Händelsen har utspelat sig inomhus och platsen är avspärrad.

Larmet kom på torsdagsmorgonen. Vid 08:40-tiden bekräftades att tre polispatruller, varav en var en polisbuss, samt två ambulanser fanns på plats.

Vid 09.30-tiden gick polisen ut med att en förundersökning om försök till mord har inletts och en man har gripits. En kvinna har förts till sjukhus med ambulans och är allvarligt skadad. Livräddande åtgärder har vidtagits.

Platsen är avspärrad och tekniker är på plats för att göra en brottsplatsundersökning. Förhör kommer att hållas med både den misstänkte mannen samt vittnen.

Brottsoffer

Okänd

Gärningsman

Okänd

Brottsplats

Kommentarer
To Top