Mordförsök

Skottskadad man kraschade in i mack

Brottsplats skottskadad man kraschat in i ST1 mack

SKOTTLOSSNING. Räddningstjänst larmas till ST1 på Ramels väg med anledning av att en bil voltat och kraschat in i macken runt 01:40. På plats konstateras att föraren av bilen är skottskadad. Föraren är allvarligt skadad och förs till sjukhus. Tekniker arbetar på platsen under natten och häver avspärrningarna vid 05-tiden. 

Händelseförloppet är fortfarande oklart. En teori är att mannen skjutits under färd i bilen och därefter tappat kontrollen över bilen. Alternativt har mannen som är i 20-årsåldern blivit skjuten och därefter flytt från brottsplatsen i bil för att komma undan skytten. Bilen är för övrigt totaldemolerad. Vad som också är intressant i dagsläget är huruvida denna skjutning är relaterat till sommarens skjutningar i Malmö. Brottsvåg uppdaterar givetvis artikeln när mer information i ärendet inkommer.

Uppdatering

Det finns tecken som tyder på att den skottskadade mannen, som är född 1996, kan ha skjutits av misstag. I bilen som är en hyrbil av märket Mercedes, har polisen också funnit flera vapen.

– Det kan vara skott som har gått av i bilen. Och då kan det ha skett av misstag. Vi söker aktivt efter en person just nu för att kunna få reda på vad som hände innan, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson för polisen i Malmö.

Brottsoffer

Lib*n *bdi

Gärningsman

Troligtvis en kamrat till brottsoffret som avfyrat ett skott från passagerarsätet av misstag, om teorin om vådaskott stämmer.

Media

Bildkälla: PPPress

Brottsplats

Kommentarer
To Top