Mordförsök

Två unga män skjutna i Rinkeby

Skottlossning Rinkeby Polis avspärrning

SKOTTLOSSNING. Polis larmas till Rinkeby efter uppgifter om en skottlossning vid 23-tiden på tisdagskvällen. Två män i 20-årsåldern anträffades med skottskador på Sörbyplan. En hade skador i armen och den andre i benet. Männen fördes till sjukhus med ambulans och deras skador beskrevs som inte livshotande.

I det utredningsarbetet som har gjorts har polisen pratat med personer samt gripit en man misstänks för mordförsök. Under morgonen alternativt förmiddagen den 11 juli kommer polisens tekniker arbeta med att söka och säkra spår.Skottlossning Rinkeby tekniker vid avspärrning

Enligt uppgifter på Flashback Forum ska följande vara en kort beskrivning av händelsen:

”Det var en farbror till en kille i deras ålder som sköt mot k27 och sadkas lillebror eftersom sadkas lillebror hade tydligen skattat en kille som vi kan kalla för X. Och X har gömt sig i 1-2 veckor medans sadkas lillebror försökt få tag på honom. Igår så bestämde han sig för att gå o knappa på hemma hos X och tog med sig k27 och två andra grabbar som klarade sig utan att bli träffade. Dörren öppnas av X farbror och som direkt höjer sitt vapen och börjar skjuta o missar sen jagar han dom och fortsätter skjuta o försvinner från platsen snabbt.”

Brottsoffer

Enligt obekräftade källor ska de två unga männen som skottskadats vara ”rapparen K27 och en yngre bror till Sadkas från dödspatrullen.”

Gärningsman

Gärningsman okänd och nu gripen.

Videoklipp från brottsplatsen:

UPPDATERING

Gärningsmannen, som i det här fallet verkar vara det tilltänkta offret från början är enligt obekräftade källor på Flashback Th*o V*nhnasak Vil*yvong Th*o-Homph*nh (*=a).

Det förmodade händelseförloppet beskrivs nu även i svensk media:

”Flera pistolbeväpnade män slog till mot en lägenhet i Rinkeby. Då övermannade den boende männen och jagade ut dem med deras eget vapen, enligt Aftonbladets uppgifter. På gården misstänks han ha skjutit ner dem med flera skott – och har nu anhållits för dråpförsök.”

Brottsplats

Kommentarer
To Top